spot_img
6.1 C
București
duminică, martie 3, 2024
AcasăAnalizeVIDEO: Eugen Nicolicea, scandal la B1

VIDEO: Eugen Nicolicea, scandal la B1

-

Scandal în platoul B1 TV, în cadrul emisiunii ”Talk B1”. Totul a pornit de la raportul întocmit de comisia parlamentară de anchetă cu privire la alegerile prezidențiale din 2009, iar protagonist a fost deputatul PSD Eugen Nicolicea. Acesta a folosit un limbaj incalificabil la adresa Nadiei Ciurlin, moderatoarea emisiunii, în momentul în care aceasta i-a prezentat documentele întocmite de comisia din care Nicolicea face parte, scrie b1.ro.

Într-un extras din raportul comisiei de anchetă se spune că legea a fost încălcată pentru că decretele de revocare, respectiv numire a unui ministru au fost publicate în același Monitor Oficial. La vremea respectivă, era vorba despre revocarea lui Dan Nica și numirea lui Vasile Blaga. Același lucru s-a întâmplat însă și marți, cu demisia lui Adrian Țuțuianu din funcția de ministru al Apărării și numirea lui Marcel Ciolacu drept interimar.

- Advertisement -

- Advertisement -

Eugen Nicolicea a respins cu vehemență faptul că este vorba de două situații similare și, prins cu minciuna, a reacționat dur, folosind un limbaj suburban la adresa Nadiei Ciurlin.

După pauza de publicitate, emisiunea a fost reluată fără ca Eugen Nicolicea să mai fie prezent în platou.

 

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img