spot_img
30.4 C
București
sâmbătă, iulie 2, 2022
AcasăDezvaluiriVIDEO/ Elena Udrea, dezvăluiri despre cum ar fi urmărită în Costa Rica

VIDEO/ Elena Udrea, dezvăluiri despre cum ar fi urmărită în Costa Rica

-

Fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea, refugiată în Costa Rica, l-a acuzat duminică seară în emisiunea Controverse realizată pe B1 Tv de Andrei Bădin, pe șeful Gazetei Sporturilor, Cătălin Tolontan, că ar fi fost pus să ducă o campanie împotriva sa, inclusiv prin trimiterea unei echipe de jurnaliști în Costa Rica, unde ar fi fost înregistată ilegal, după ce a acceptat o discuție la o cafea cu un jurnalist de la GSP.

- Reclama -

Udrea a mai susținut că ar fi urmărită în Costa Rica și vede des în fața blocului unde locuiește, oameni cu aparate foto.

Ea a mai spus că oameni din serviciile secrete din România ar fi livrat unui post tv din Costa Rica imagini cu ea.

Mi s-a transmis că mă urmăresc, a mai spus ea.

Am mai multe date. Voi prezenta oficial aceste informații, a mai spus fostul ministru.

Elena Udrea a susținut că se va întoarce în țară dacă dosarul său va fi rejudecat, așa cum consideră ar fi corect.

Ea a spus că îi va da în judecată pe cei de la GSP care au difuzat înregistrarea privată a unei conversații cu ea. pe care o acuză ca fiind ilegală.

INTEGRAL INTERVIUL CU ELENA UDREA:

E pus de unii din sistem. Toate dosarele pică pe capete. Miza lor cea mai mare e dosarul Elena Udrea. E faptă penală ce au făcut ei. Se condamnă cu închisoarea conform Codului Penal, a susținut Udrea întrebată de Andrei Bădin cine ar fi persoanele care l-ar fi putea folosi pe Cătălin Tolontan.

Eu nu neg nimic din înregistrarea ilegală făcută de cei de la GSP,  Dar e securistic și faptă penală. Îi voi da în judecată. Au acționat murdar și securistic, a mai spus Udrea.

Nu e normal să arăți adresa unde locuiesc. Am un statul special aici, a mai precizat ea.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...