spot_img
15.1 C
București
sâmbătă, mai 21, 2022
AcasăAnalizeVIDEO: Deputatul USR care a mâncat din gunoaie, UN NOU SCANDAL

VIDEO: Deputatul USR care a mâncat din gunoaie, UN NOU SCANDAL

-

Toate acestea, după ce deputatul USR Adrian Dohotaru a postat pe pagina sa personală de Facebook un filmuleț de două minute în care alesul clujenilor stă pe mijlocul unei căi ferate, cu spatele la un tunel din care, în orice moment, ar fi putut veni trenul. Gestul de inconștiență al deputatului ar fi putut trece neobservat, ca un simplu gest de inconștiență, dacă acesta nu s-ar fi filmat și cu copilul său minor în spate. Distanța între tunel și locul unde s-a filmat deputatul (chiar pe mijlocul liniei) a fost una care i-ar fi permis să se retragă de pe calea ferată în cazul în care un tren ar fi apărut intempestiv, însă riscul era totuși prezent și evident.  Deputatul s-a filmat în zona Vadu Crișului, lângă Șuncuiuș, pe o linie de cale ferată care face legătura între tot vestul și estul țării și Oradea, și nu pe o linie părăsită, mai scrie GdC.

DGASPC Cluj prin directorul general Daniel Tămaș a comunicat faptul că deputatul va fi contactat de către specialiștii de la Protecția Copilului pentru a fi consiliat în vederea evitării expunerii copilului său la situații de risc și pentru a i se aduce la cunoștință prevederile legale privind obligațiile sale ca părinte responsabil față de copilul său.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...