spot_img
15.9 C
București
joi, iunie 8, 2023
AcasăDezvaluiriVIDEO/ Brunetă botoxată cu Mercedes în fața sediului DNA Cluj către un...

VIDEO/ Brunetă botoxată cu Mercedes în fața sediului DNA Cluj către un polițist: ”Cum te cheamă? Să dau un telefon”

-

Scenă incredibilă în față la Tribunalul Cluj și vizavi de sediul DNA: O tânără cu tupeu și Mercedes i-a spus polițistului care se pregătea să o amendeze pentru că a parcat pe banda de circuție: ”Cum te cheamă? Să dau un telefon”, scrie Monitorul de Cluj.

- Reclama -

Mașina scumpă a fost lăsată cu avariile pornite, o perioadă de timp, în fața Tribunalului Cluj, blocând o bandă de circulație și două mașini parcare regulamentar chiar pe locurile rezervate magistraților. Un polițist de la Secția 2 de Poliție trecea prin zonă și s-a oprit când a văzut Mercedesul și încă o utilitară de la o firmă de curierat în spatele mașinii de lux, scrie clujust.ro.

În timp ce agentul vorbea cu șoferul utilitarei, a apărut șoferița care nici nu l-a băgat în seamă și a vrut să plece sub ochii lui. Polițistul a fost pe fază și a fluierat pentru a o opri. Partea interesantă a venit când polițistul s-a prezentat și i-a cerut actele. Răspunsul brunetei botoxate a fost: ”Cum ai spus că te cheamă? Să dau un telefon”. Atunci, agentul Dan Raț de la Secția 2 a început să-i explice că ceea ce face ea este o imixtiune în aplicarea legii. Mai precis, un mic trafic de influență, mai scrie presa clujeană.

DIALOGUL ÎNTRE TÂNĂRĂ ȘI UN JURNALIST:

Reporter: Pe cine ați vrut să sunați? Șoferița: Care e problema ta? Am vrut să o sun pe mama să văd ce mi-a gătit la micul dejun! Care e problema ta? R: A zis polițistul că ați vrut să faceți imixtiune? Ș: Serios?! Ce-ai auzit? Ai fost acolo sau aici? Ce-ai auzit? Da tu cine ești? R: Sunt jurnalist. Ș: Și care e problema ta că nu înțeleg? R: Problema mea e că ați blocat o bandă aici. Ș: Așa și? R: Eu am căutat loc de parcare 5 minute. Ș: Corectule care ești, du-te la biserică!

Surse din poliție au comunicat presei clujene că tânăra se numește Naomi Estera Astalas și are 30 de ani.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img