spot_img
1.8 C
București
vineri, decembrie 8, 2023
AcasăDezvaluiriVIDEO/ Brokerul Cristian Sima, DEZVĂLUIRI despre Nicușor Dan: I-am dat bani, sediu...

VIDEO/ Brokerul Cristian Sima, DEZVĂLUIRI despre Nicușor Dan: I-am dat bani, sediu de campanie, clipuri și interviu la Hotnews

-

Brokerul Cristian Sima, stabilit în Elveția, a afirmat luni seară la unde.tv, televiziunea online a lui Robert Turcescu, că l-a finanțat pe Nicușor Dan în campania acestuia din 2012 la Primăria Capitalei, dar că acesta nici măcar nu i-a mulțumit.

I-am dat sediu pentru campanie pe bulevardul Magheru și cred 1000 de euro, i-am făcut clipuri și un interviu pe hotnews, a afirmat Sima.

În actuala campanie electorală, Nicușor Dan a declarat că a strâns de la oamenii de afaceri 175.000 de euro și targetul său este de 300.000.

L-am susținut și eu, și Solomon Marcus, și alți membri ai comunității matematicianilor din București, nu a venit la nici unul dintre noi să ne mulțumească, el nu a vorbit cu nimeni, a susținut Cristian Sima.

Anterior, Nicușor Dan a spus într-un interviu că Sima l-a sprijinit doar cu un interviu pe hotnews.ro, unde brokerul deținea un pachet minoritar de acțiuni.

Nu e adevărat, nu m-a văzut la față și nu i am dat doar interviu, i am făcut și un clip, îl găsesc eu, apoi i-am dat sediul de campanie  si 1000 de euro, afirmă acum Sima.

Am toată corespondența cu persoana care se ocupa de campania lui, a susținut Sima, care a promis că i-o va transmite lui Robert Turcescu.

FRAGMENT DIN INTERVIUL CU NICUȘOR DAN, 8 DECEMBRIE 2012:

R. : Ce relaţii aţi avut cu Cristian Sima. V-a sponsorizat campania?

N.D.: Mi-a oferit în campanie, fiind unul din patronii Hotnews, un interviu la Hotnews, care a apărut cu semnul de publicitate. Totul foarte transparent. E o persoană pe care o cunoscusem, fiind matematicieni amândoi, nu am avut o relaţie apropiată, ne ştiam.

În intervenția la unde.tv, Sima a afirmat că principalul susținător în 2012 al lui Nicușor Dan a fost Măriuca Mereuță, actualmente Talpeș, de la firma Softwin, una din cele mai mari firme de it din România.

Ea a donat cel mai mult în 2012, a afirmat Sima.

Cristian Sima spune însă că și acum l-ar vota pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img