spot_img
27.5 C
București
sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăhighlightVIDEO BOMBĂ: Tudose a vorbit cu Raluca Turcan despre remanierea guvernului PSD...

VIDEO BOMBĂ: Tudose a vorbit cu Raluca Turcan despre remanierea guvernului PSD ALDE/ Iohannis: Tudose e de bună credință

-

Fostul președinte interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat că a discutat, în sala de plen a Camerei Deputaților, cu premierul Mihai Tudose „despre necesitatea unei remanieri guvernamentale”, transmite Agerpres.

„Am discutat despre necesitatea unei remanieri, pe care sperăm să o facă Guvernul”, a declarat Raluca Turcan, care a transmis că PNL „crede că se impun modificări la structura Guvernului”.

Despre premierul Tudose se vorbește în cercurile PSD că ar fi bătut palma cu președintele Klaus Iohannis.

„Înţeleg că domnia sa (n.red-premierul Mihai Tudose) va face un test total astazi, putin mai tarziu. Asta cu promisiunile, nu cred ca trebuie sa exageram. Am discutat foarte aplecat asupra acestor chestiuni. (…) Eu am discutat cu premierul şi mi-a prezentat opţiunile domniei sale, dar aceste lucruri nu le voi anunţa eu. E treaba altora. M-aţi întrebat de remaniere..Cred că premierul e de bună credinţă şi doreşte o echipă performantă. Şi românii. Şi eu, aproape la un an de la câştig alegerilor, aşteptăm ca PSD să vină cu rezultate tangibile şi dacă o remaniere va face asta, remaniere să fie.”, a declarat joi Klaus Iohannis.

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img