spot_img
26.9 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăDezvaluiriVIDEO: Bătaia Palada Goțiu

VIDEO: Bătaia Palada Goțiu

-

B1 TV a prezentat în exclusivitate, imaginele surprinse de camerele de supraveghere din timpul incidentului de miercuri seară, din pauza publicitară a emisiunii Talk B1 cu Nadia Ciurlin. Atunci fostul purtător de cuvânt al Guvernului Mirel Palada l-a bătut pe senatorul USR Mihai Goțiu.

- Reclama -

Secvenţele au fost surprinse de trei camere diferite, iar după vizionarea lor se poate observa clar intenţia lui Palada de a se „răfui” cu Goţiu. Întregul moment este redat integral în cele trei materiale video din articol.

În primul video se poate vedea explicit încăierarea dintre Palada şi Goţiu, în al doilea material video se poate observa reacţia oamenilor din platoul B1 TV, iar al treilea material video redă reacţia Nadiei Ciurlin.

Imaginile cu bătaia administrată de fostul purtător de cuvânt al guvernului Ponta vicepreşedintelui Senatului au ajuns vineri şi pe masa anchetatorilor, după au fost solicitate în mod oficial de poliţişti. Cererea polițiștilor vine după ce Mihai Goţiu a făcut plângere penală împotriva lui Palada.

Incidentul a avut loc miercuri în pauza publicitară, după ce în prima parte a emisiunii cei doi s-au contrat puternic pe diverse teme. Mirel Palada, supărat că Mihai Goțiu i-a zis în emisiune că are un comportament „nesimțit” pentru că îl tot întrerupe, nu i-a mai păsat de nimic și a sărit la bătaie.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...