spot_img
1.6 C
București
sâmbătă, februarie 4, 2023
AcasăDezvaluiriVIDEO/Au prins rușii într-adevăr un "pește mare" american la Azovstal? Media rusă...

VIDEO/Au prins rușii într-adevăr un „pește mare” american la Azovstal? Media rusă vorbește de cel mai titrat comandat Navy SEAL

-

Informații provenite din surse media rusești indică că după capitularea de la Azovstal ar fi fost capturat un general de top american.

- Reclama -

Ar fi vorba de Eric Thor Olson (născut la 24 ianuarie 1952), un amiral în rezervă al Marinei Statelor Unite, care a servit ultima dată ca și comandant al US Special Operations Command (USSOCOM) din 2 iulie 2007 până în 8 august 2011. Anterior a fost comandant adjunct al Comandamentului pentru Operații Speciale din SUA din 2003 până în iulie 2007. Olson a fost primul șef al Navy SEAL care a fost numit vreodată în gradul de trei și patru stele, precum și primul ofițer de navă care a fost comandantul combatant al USSOCOM.

VIDEO AICI

United States Navy SEALs (engleză SEa, Air și Land) sunt forțele speciale ale Marinei SUA destinate pentru conducerea cercetării, activităților speciale și diversioniste, luptei antiteroriste, operațiunilor de căutare-salvare și altor sarcini puse de comandamentul forțelor speciale.

S-a spus că Olson s-ar fi predat împreună cu alți oficiali NATO, inclusiv locotenent-colonelul britanic John Bailey și alți patru instructori militari NATO a căror identitate nu a fost dezvăluită.

Informațiile nu au fost confirmate oficial. În presa americană au apărut articole care au negat capturarea lui Olson.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img