Victor Ponta, vacanta de vis intr-un complex de lux din Antalya

0
1176

FLUX 24 a obtinut sambata o informatie confidentiala dintr-o sursa apropiata premierului suspendat Victor Ponta. Si anume ca acesta nu se mai afla in Istanbul, unde a fost operat, ci intr-un resort de lux din celebra statiune Antalya, unde se recupereaza.

Resortul ar apartine unui apropiat al presedintelui turc Recep Tayyip Erdoğan, la fel ca si clinica unde a fost operat Victor Ponta.

Vizualizati Imagini din complexul turistic unde s-ar afla VICTOR PONTA

 

Duminica, la pranz, am publicat informatia pe site, dar am retras-o o ora mai tarziu, deoarece nu am avut si o confirmare oficiala.

Luni seara, Realitatea Tv a anuntat ca Victor Ponta se afla in complexul Kempinski din Antalya, mai precis din Belek, complex de cinci stele, informatia pe care o avea si FLUX 24, dar neconfirmata din trei surse.

Informatia data de Realitatea TV indica ca Ponta ar sta intr o vila pe domeniul Kempinski.

CITITI SI: HALUCINANT: Ponta spune că s-a operat în Turcia deoarece acolo a fost tratat ca un om obișnuit, iar în România s-ar fi blocat două etaje ale spitalului

CITITI SI: MAI INTERESANT ESTE CE A FĂCUT VICTOR PONTA DUPĂ CE A FOST LA BAKU. UNDE A FOST PREMIERUL UPDATE: PONTA ÎN TURCIA SĂ SE OPEREZE

FLUX 24 ii cere premierului suspendat sa precizeze public unde se afla in acest moment.

Kempinski_Antalya_Golf_Resort_003Fara indoiala ca nu ar fi nici o problema daca Victor Ponta se afla intr-un resort de lux din Antalya, dar atunci ar trebui sa stim cine plateste sejurul,  daca nu e cu suparare.

Ar fi vorba de un resort detinut de apropiati ai  presedintelui Recep Tayyip Erdoğan?

Sunt precizari publice pe care Victor Ponta este dator sa le ofere.