spot_img
25.9 C
București
duminică, iulie 14, 2024
AcasăAnalizeVictor Ciutacu: Nu există trădare mai mare și mai ticăloasă a propriului...

Victor Ciutacu: Nu există trădare mai mare și mai ticăloasă a propriului electorat decât voturile acordate de consilierii PSD de la Sectorul 1 proiectelor useristei Clotilde Armand

-

Nu exista tradare mai mare si mai ticaloasa a propriului electorat decat voturile acordate de consilierii PSD de la Sectorul 1 proiectelor useristei Clotilde Armand. Le urez, mexicanilor si frantuzoaicei, casa de piatra si sobolani fericiti!, a scris jurnalistul Victor Ciutacu pe Facebook.

- Reclama -

In sedinta de astazi a Consiliului Local Sectorul 1 s-au votat in unanimitate proiecte precum: gradinita de vacanta, scoala de vara, proiecte referitoare la asistenta sociala – toate proiecte incepute de administratia PSD si continuate acum. Asadar nimic nou si bun sub administratia Armand.Altele, niste vise ridicole, ca „promenada de procreere” si fotovoltaicele dintre gunoaie, au picat.La Sectorul 1 trebuie nu doar sa o blocam pe Clotilde Armand dar si sa salvam ce se poate salva: anul trecut a fost vorba despre burse si bugete la spitale, anul acesta despre scoli și gradinite, a scris șeful PSD sector 1, Florin Manole, pe Facebook.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img