spot_img
29.5 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăAnalizePreședintele Serbiei: Ei (UE) au luat direct 600 de milioane de dolari...

Președintele Serbiei: Ei (UE) au luat direct 600 de milioane de dolari din buzunarul nostru! 600 de milioane de dolari au fost luati direct din buzunarele cetățenilor sârbi

-

De la 1 noiembrie, Serbia nu va mai putea importa petrol rusesc din cauza sancțiunilor UE, a declarat marți președintele sârb Aleksandar Vucic.

- Reclama -

„Zi de zi apar zeci de noi probleme <…> Consumăm zilnic 350 de tone de păcură, iar la iarna vom cheltui de șapte ori mai mult. Trebuie să găsim păcură, nu este suficientă păcură în NIS (Naftna). industrija Srbije). <…> Pe 1 noiembrie nu vom mai putea importa petrol rusesc în temeiul sancțiunilor actuale și Dumnezeu știe ce sancțiuni vor mai fi introduse până atunci”, a spus Vucic.

Anterior, Vucic a spus că sancțiunile UE împotriva petrolului rusesc au scos 600 de milioane de dolari din buzunarul Serbiei.

„Numai prin impunerea de sancțiuni asupra petrolului rusesc, ei au luat direct 600 de milioane de dolari din buzunarul nostru! 600 de milioane de dolari au fost luati direct din buzunarele cetățenilor sârbi, asta în decurs de un an. Oamenii din Serbia ar trebui să știe asta. Kirkuk, petrolul irakian, este de 31 de dolari. pe baril mai scump. Ne-au luat 600 de milioane de dolari și mai avem de investit bani suplimentari pentru gaz”, a spus Vucic.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...