spot_img
6.1 C
București
duminică, noiembrie 27, 2022
AcasăAnalizeVicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei după declarațiile lui Musk: Apropo, Musk s-a...

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei după declarațiile lui Musk: Apropo, Musk s-a descurcat bine. Merită să i se acorde un nou grad de ofițer neregulat

-

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a propus în glumă să îi atribuie lui Elon Musk, care și-a publicat anterior propria idee despre criza ucraineană, un nou grad de ofițer.

- Reclama -

„Apropo, Musk s-a descurcat bine. Merită să i se acorde un nou grad de ofițer neregulat”, a spus Medvedev pe canalul său Telegram.

„Este totuși păcat că Justas s-a dezvăluit prea devreme”, a spus Medvedev, ironic, folosind un indicativ dintr-un film de spionaj sovietic. „În postarea următoare, el va spune ceva de genul „Ucraina este un stat artificial”, a spus Medvedev, adăugând un emoji în glumă.

În scenariul său de reglementare al războiului, Musk a propus să organizeze un nou referendum asupra teritoriilor eliberate sub supravegherea ONU, să recunoască Crimeea ca parte a Rusiei și să se păstreze statutul neutru al Ucrainei. Mai târziu, antreprenorul a susținut că victoria Ucrainei este „puțin probabilă într-un război total” din cauza diferenței mari de populație.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img