spot_img
20.7 C
București
sâmbătă, martie 25, 2023
AcasăAnalizeVicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei: Cei mai rezonabili lideri ai tărilor UE...

Vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei: Cei mai rezonabili lideri ai tărilor UE s-au săturat să se mute în liniște în prăpastie, cu toată turma europeană sterilă, care este dusă la sacrificare de ciobanul american. Viktor Orbán a făcut un pas curajos într-o Europa fără voce

-

Vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a remarcat că prim-ministrul Ungariei a refuzat să susțină ”embargoul care va fi devastator pentru economia țării sale impus împotriva resurselor energetice din Rusia și sancțiunile nechibzuite aplicate împotriva liderilor religioşi”.

- Reclama -

Vicepreședintele Consiliului de Securitate, Dmitri Medvedev a numit refuzul premierului ungar Viktor Orbán de a nu sprijini embargoul ”drept un pas curajos pentru o Europă lipsită de voce”.

Premierul ungar, Viktor Orbán a făcut un pas curajos într-o Europă fără voce, refuzând să susțină un embargo energetic devastator și sancțiunile nechibzuite împotriva liderilor religioşi (Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii, Kirill, şi alţi ierarhi ruşi), a scris vineri Dmitri Medvedev pe pagina sa de Telegram.

În acest sens, vicepreședintele Consiliului de Securitate a sugerat că ”cei mai rezonabili lideri ai tărilor UE s-au săturat să se mute în liniște în prăpastie, cu toată turma europeană sterilă, care este dusă la sacrificare de ciobanul american”. „Să vedem ce va întreprinde acest pastor şi cum se va comporta acea parte a turmei care este dispusă să se sacrifice de dragul unei vieți plină de saţietate a pastorului”, a adăugat Medvedev. Anterior, Orban a spus că Ungaria și Uniunea Europeană (UE) în ansamblu nu sunt pregătite să accepte propunerea Comisiei Europene de a impune un embargo asupra importurilor de petrol din Rusia şi sancțiunile antiruseşti. El a menționat că astfel de măsuri împotriva Moscovei necesită o modernizare serioasă a infrastructurii alternative de aprovizionare, precum și o reorganizare completă a capacității de rafinare a petrolului în Ungaria.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img