Verișoara prefectului liberal de Vrancea îi acuză pe cetățenii care vor să facă testul COVID de minciună

0
87

Vrancea a ajuns duminică, potrivit datelor transmise Ministerul Afacerilor Interne, la 1766 de cazuri confirmate, 28 cazuri nou confirmate și 15 cazuri pozitive la retestare. 85 de persoane au murit! Suntem pe lista județelor incluse de Belgia în zona roșie, scrie Monitorul de Vrancea.

Iar Elena Codruța Neagu, manager interimar la Spitalul județean Focșani și rudă a prefectului PNL-ist, îi acuză pe vrânceni că mint atunci când merg să-și facă testul gratuit pentru Covid, la spital. „Foarte mulţi dintre pacienţii care vin în triaj spun că s-au întors de la mare, au avut unele simptome, dar au considerat că e o simplă răceală. Când s-au agravat simptomele, au venit la spital. Mai există o categorie de persoane, cei care vor să călătorească în străinătate şi vin la noi acuzând diverse simptome, ca de exemplu absenţa gustului sau mirosului, pe care noi nu avem cum să le verificăm şi în acest fel reuşesc să îşi facă testul gratis”, a declarat managerul Elena Codruţa Neagu, potrivit stirileprotv.ro.

Este incredibil cât tupeu au PNL-iștii și gașca lor! Sute de mii de români au fost băgați în șomaj, liberalii nu dublează alocațiile, nu măresc pensiile, nu distribuie măști gratuit, deși există lege în acest sens, la nivelul DSP-urilor este un haos generalizat, iar ei acuză cetățenii! Nu cetățenii sunt problema, problema constă în incompetența voastră, PNL-iștilor! În numirea pe funcții a unor rude, secretare, manichiuriste, șoferi, lipitori de afișe și cărători de serviete!, susține MdV.