spot_img
25.9 C
București
duminică, iulie 14, 2024
AcasăPoliticaVasile Dîncu: De ce să-l dăm noi jos pe Cîțu? Este pentru...

Vasile Dîncu: De ce să-l dăm noi jos pe Cîțu? Este pentru PSD un foarte bun agent electoral

-

„De ce să-l dăm noi jos pe Cîțu? Să le facem proiectul celor de la USR PLUS, să ajutăm la revenirea proiectului guvernamental USR PLUS – PNL? De ce să fie folosit PSD ca ciocan cu care unii își dau altora în cap?”, a comentat Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, în emisiune la Digi24.

- Reclama -

„De ce să-l dăm noi jos pe Cîțu? Să le facem proiectul celor de la USR PLUS, să ajutăm la revenirea proiectului guvernamental USR PLUS – PNL? De ce să fie folosit PSD ca ciocan cu care unii își dau altora în cap?”, a comentat Dîncu în emisiune la Digi24.

- Advertisement -

„Dacă noi ne-am grăbi să votăm cum vor ei în privința moțiunii de cenzură, ar însemna să-i ajutăm să revină în formula care le convine lor. (…) Adică ne cer nouă să le facem proiectul guvernamental, de ce să le facă PSD calculele? Vă spun sincer, Cîțu este pentru PSD un foarte bun agent electoral. El oricum e terminat. Fie că ajunge președintele PNL, fie că nu ajunge, nu-l va mai vota nimeni. Sunt calcule strategice pentru PSD și ei ne dau muniția”, a comentat Dîncu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img