spot_img
33.9 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăDezvaluiriVânzătoarea din Obor, care a apărut în clipul odă pentru Kovesi DECLARAŢII...

Vânzătoarea din Obor, care a apărut în clipul odă pentru Kovesi DECLARAŢII ŞOC: Vă jur că nu știu cine-i femeia asta, am crezut că e caterincă!

-

O vânzătoare din Piața Obor a devenit vedetă peste noapte după ce a apărut în videoclipul omagial al Ambasadei Suediei pentru Laura Codruța Kovesi, procurorul șef al DNA. Ea spune acum că habar nu are cine e Kovesi şi a repetat în clip ce a fost pusă să spună.

- Reclama -

Credeam că e caterincă, susţine ea.

Evenimentul Zilei a găsit-o pe vînzătoare pe nume Mariana, iar declaraţiile ei răstoarnă cazul.

”Nici nu mai știu când m-au filmat, cred că acum o săptămână. A venit un băiat și i-a întrebat pe mai mulți dacă vor să fie filmați și să zică ceva. Toți au fugit, n-au vrut. Atunci, i-am zis eu: ”Zi-mi ce tre’ să zic, că zic eu”. M-a pus să repet după el și m-a filmat cu telefonul. Mi-a zis să spun aia și aia, am spus. Trei cuvinte și gata! Am crezut că e caterincă! Dar m-au anunțat oamenii din piață că am apărut la televizor. Da’ eu nu știu cine-i femeia asta, mi-a zis să repet după el ”, a declarat Mariana pentru Evenimentul Zilei.

”E bine sau e rău? Mamă, eu nici nu știu cine-i femeia asta. Am făcut ceva rău? Am crezut că e caterincă și d-aia m-am lăsat filmată. Am repetat ce mi s-a spus să zic”, povestește Mariana, în timp ce vinde un kilogram de struguri, pe care ia patru lei. Nu-și neglijează clienții. Apoi, revine: ”Vă jur că nu știu cine-i femeia asta. Nici acum nu știu. Da’ chiar, cine e femeia asta de care am vorbit?”

”N-am auzit eu, n-am timp. Vin în Obor de la 18 ani. Am doi copii, m-a lăsat bărbatu’. Acum e sezon, plătesc 400 de lei pe lună la gazdă, în București. Vând marfa, iar când se termină mă duc în Vrancea și aduc alta. Când să mă mai uit și la televizor? Și vă rog frumos, nu mă fotografiați, nu mai vreau, că iar apar pe toate alea. Mă găsiți la televizor, puteți să luați de acolo poza”, a mai declarat Mariana.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...