spot_img
4.2 C
București
miercuri, noiembrie 29, 2023
AcasăAnalizeVanghelie răspuns după declararea sprijinului lui Hannes Swoboda, fostul lider al socialiștilor...

Vanghelie răspuns după declararea sprijinului lui Hannes Swoboda, fostul lider al socialiștilor din Parlamentul European: Dragi parteneri de stânga din Europa, vă mulțumesc sincer pentru sprijinul ferm și deschis pe care l-ați acordat Partidului Social Democrat Independent (PSDI)

-

Marian Vanghelie, liderul PSDI, răspunde mesajului trimis de Hannes Swoboda, personalitate a socialiștilor europeni. Iată textul scrisorii trimise de la București.

- Reclama -

„Dragă Hannes Swoboda, stimați socialiști europeni,

Dragă Hannes Swoboda, cel mai recent mesaj al tău dovedește că adevărații oamenii de stânga sunt chiar o familie. Apreciez și am apreciat mereu pozițiile tale publice în apărarea unei Europe Sociale în care România își are un loc bine meritat.

Știu că amândoi facem politică pentru omul de rând. Această credință comună stă la baza poziționării partidului nostru pe scena politică din România, ca fiind singurul partid autentic de stânga.

Dragi parteneri de stânga din Europa, vă mulțumesc sincer pentru sprijinul ferm și deschis pe care l-ați acordat Partidului Social Democrat Independent (PSDI), încă de la înființare sa.

Vrem să aducem România Adevărată în Parlamentul European. Apărăm dialogul, dar și drepturile tuturor românilor, în țară și în Uniunea Europeană. Asta ne propunem, iar susținerea dumneavoastră ne arată că suntem pe drumul cel bun.

Vă rog să primiți, dragă Hannes Swoboda și stimați socialiști europeni, susținerea mea fermă pentru toate proiectele care pun cetățeanul pe primul loc. Vreau să vă asigur că aveți în Partidul Social Democrat Independent, în România, un partener deschis și gata de lucru.

Marian Vanghelie, 
Partidul Social Democrat Independent (PSDI)”

Fostul lider al socialiștilor în Parlamentul European, austriacul Hannes Swoboda, a transmis o declarație video de susținere în campania electorală a lui Marian Vanghelie și a partidului său, Partidul Socialist Democrat Independent (PSDI). Declarația a fost transmisă duminică în emisiunea Controverse B1 realizată de Andrei Bădin.

Marian Vanghelie a declarat duminică la Controverse că l-a cunoscut acum câțiva ani pe Hannes Swoboda și au lucrat împreună la un program pentru romii din sectorul 5, iar mai apoi au devenit apropiați. Vanghelie a mai precizat că Swoboda l-ar fi avertizat că fostul lider al PSD Victor Ponta și fostul lider socialist Martin Schultz, fost președinte al Palatului European, ar fi complotat pentru scoaterea din PE a lui Adrian Severin cu dosarul de corupție Sunday Times.

ÎNREGISTRAREA EMISIUNII CONTROVERSE B1:

În emisiunea Controverse, Vanghelie a confirmat că a avut mai multe discuții cu socialiștii europeni la Viena și că ar urma să viziteze Germania Federală și Olanda. El a susținut că Liviu Dragnea nu ar avea credibilitate în fața socialiștilor din UE.

TRADUCEREA MESAJULUI LUI HANNES SWOBODA:

Dragul meu prieten Vanghelie,am auzit ca vei candida la viitoarele alegeri europene. Iti urez mult succes pentru ca sunt convins ca Parlamenul European are nevoie de oameni ca tine. Oameni care se implica semnificativ si care sunt in contact si discuta direct cu cetatenii pe care ii reprezinta in Parlamentul European.Am fost foarte impresionat atunci cand ne-am intalnit si am vizitat impreuna sectorul 5 din Bucuresti si am putut observa felul in care te-ai angajat pentru oameni si cum acestia te simpatizau si te sprijineau. Sunt foarte bucuros sa aud ca esti bine si ca te implici politic. Cred ca e foarte buna ideia de a te avea in Parlamentul European si de a aduce astfel in dezbatere parerile, ingrijorarile, temerile cat si dorintele cetatenilor Bucurestiului.Toate cele bune!Hannes Swoboda

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img