Vanghelie, dezvăluiri din PSD: Cine e cel mai mare mincinos

0

„Bădălău (n.red-Nicolae Bădălău, lider PSD) e cel mai mare mincinos. Pe de o parte îi minte pe puciști, dar și pe Dragnea. Așa a rămas acolo (în PSD – n.r.). Iese dintr-un birou și se duce în celălalt birou în trei minute, și spune altceva decât le-a zis celorlalți”, a declarat fostul lider PSD Marian Vanghelie, duminică, într-o intervenție telefonică în emisiunea Controverse realizată la B1 de Andrei Bădin.

În opinia lui Vanghelie, președintele PSD, Liviu Dragnea, nu-i va exclude pe „puciști” din partid, însă îi va schimba din Guvern pe vicepremierul Paul Stănescu și pe ministrul Apărării Mihai Fifor.

„Nu cred că îi dă afară Dragnea, încearcă să se reorganizeze, iar domnul Dragnea va arăta puterea. Dragnea încearcă să aibă o alternativă la cele 50 de voturi. Cred că un pic și cu PMP, cred că diferite forme. Cred că sunt anumite discuții și negocieri, dar nu cred că se va întâmpla nimic la vot. Îi tăvălește și chiar îi schimbă pe cei care sunt în Guvern. Cred că îl schimbă pe Paul Stănescu. (…) Din păcate, nu există o alternativă astăzi la Liviu Dragnea. Cred că va fi schimbat domnul Fifor”, a completat Vanghelie.

DECLARAȚIILE LUI MARIAN VANGHELIE LA B1 TV: