spot_img
22 C
București
miercuri, iulie 24, 2024
AcasăActualitateValeriu Stoica îl îngroapă pe Iohannis: Dacă USR PLUS va fi în...

Valeriu Stoica îl îngroapă pe Iohannis: Dacă USR PLUS va fi în opoziție până în 2024, s-ar putea ca alegătorii PNL să se îndrepte spre USR PLUS. Sper să nu fie gândul că după ce președintele își termină acest al doilea mandat ar trebui să-și garanteze în vreun fel revenirea la conducerea PNL

-

„Dacă suntem puși în această alternativă „să rămână Cîțu chiar dacă moare lumea” asta înseamnă că o să murim pentru că nu vedem realitatea. (…) Sper să nu fie gândul că după ce președintele își termină acest al doilea mandat ar trebui să-și garanteze în vreun fel revenirea la conducerea PNL. Toți președinții României nu au mai avut succes în politica internă. O mișcare Putin – Medvedev nu e de conceput într-o democrație constituțională. (…) Eu sper ca Iohannis să nu sacrifice șansa României de dragul unui proiect politic personal. Singura soluție este să se renunțe la Florin Cîțu. Criza politică nu poate fi deblocată decât prin demisia lui Cîțu. Dacă se stă în data de 25 septembrie, PNL va avea un președinte fără credibilitate politică.(…) În firea lucrurilor este ca Florin Cîțu să-și dea demisia. Cu cât trece mai mult timp, cu atât mai multe pagube vor fi pentru PNL și România”, a declarat Valeriu Stoica, fost lider PNL, în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News.

- Reclama -

„Dacă PNL se aliază cu PSD, PNL va fi marele perdant din 2024. Dacă USR PLUS va fi în opoziție până în 2024, s-ar putea ca alegătorii PNL să se îndrepte spre USR PLUS”, susține fostul președinte al PNL, Valeriu Stoica, arătând că „este inadmisibil că România n-are proiecte de țară”.

- Advertisement -

„Niciodată un partid mai mic nu va fi la dispoziția celui mai mare. Ce este important este cum negociezi, trebuie să ai răbdare. (…) Moțiunea de cenzură a arătat imaturitatea tactică și strategică a USR PLUS. Alianța USR PLUS cu AUR este împotriva firii. Firesc ar fi fost ca USR PLUS să iasă de la guvernare fără nicio moțiune de cenzură. (…) Schimbarea compoziției politice a Guvernului înseamnă vot. Se va ajunge la un vot în Parlament”, spune Valeriu Stoica, fostul președinte al PNL, comentând conflictul dintre USR PLUS și PNL.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img