spot_img
5.4 C
București
duminică, noiembrie 27, 2022
AcasăAnalizeUSR și partidul lui Orban vor o alianță cu PMP

USR și partidul lui Orban vor o alianță cu PMP

-

Preşedinţii USR şi Forţa Dreptei, Cătălin Drulă, respectiv Ludovic Orban, au transmis, sâmbătă, mesaje de solidaritate la Liga Aleşilor Locali a PMP, cei doi exprimându-şi deschiderea pentru construirea unei alternative reformiste, alături de PMP, „care să scoată ţara la liman”.

- Reclama -

Cătălin Drulă a subliniat că România va avea nevoie de reconstrucţie, de reclădirea încrederii precizând că e nevoie de o alternativă reformistă, proeuropeană şi modernizatoare, iar opoziţia este pregătită „să scoată ţara la liman”.

„România va avea nevoie de reconstrucţie, de reclădirea încrederii, de alternativă. E nevoie în România de o alternativă reformistă, proeuropeană, modernizatoare şi noi, opoziţia, vom fi pregătiţi să scoatem din nou ţara la liman. Vom repara, vom reconstrui momentul în care românii le vor spune, fără îndoială, lor, celor de la PSD şi de la PNL: ‘Plecaţi şi să nu mai vedem!’. Alegerile din 2024 este momentul în care trebuie să scăpăm de Ciolacu, de Ciucă, de Iohannis şi de sistemul mafiot pe care l-au întins peste ţară. Ştiţi că dreapta reformatoare este cea care a scos mereu ţara din crizele declanşate de stânga populistă. Aşa va fi şi acum (…). Trebuie să construim pe termen lung, primul pas este 2024, iar dreapta modernă din România este singura şansă pentru ca oamenii să trăiască bine din nou”, a precizat Drulă.

La rândul său, Ludovic Orban a spus că numai împreună poate fi construită o alternativă „care să pună cu botul pe labe această mizerie de guvernare”, exprimându-şi disponibilitatea pentru cooperare cu forţele de dreapta.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img