spot_img
4.7 C
București
marți, decembrie 6, 2022
AcasăAnalizeUn fost educator suplinitor la o școală din Londra, actualmente lucrător la...

Un fost educator suplinitor la o școală din Londra, actualmente lucrător la Direcția de Asistență Socială din Primăria Constanța, pus în consiliul de Administrație la Neptun-Olimp și administrator la Telegondola Mamaia

-

Societatea de stat Neptun Olimp SA are un nou consiliu de administrație, din care fac parte un director din Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, dar și un fost educator, în prezent inspector debutant la Direcția de Asistență Socială din Primăria Constanța, scrie Replica de Constanța.

- Reclama -

 Răzvan Cătălin Nicola, funcționar în cadrul Primăriei Constanța, ca inspector debutant clasa I la Direcția Generală de Asistență Socială. Nicola este și administrator la Telegondola Mamaia SA, iar din CV-ul său aflăm că a devenit funcționar în Primăria Constanța după ce a lăsat în spate o carieră promițătoare de educator suplinitor de Geografie, Istorie și Engleză la o școală primară din Londra. Anterior, a fost educator într-un centru de reeducare pentru minori, tot în Londra.

Neptun Olimp SA a raportat pentru 2021 afaceri de numai 685.650 lei și pierderi de 2.491.271 lei, cu 19 angajați, precum și datorii de 1.931.218 lei. Sunt cele mai mari pierderi înregistrate vreodată de compania de stat din sudul litoralului.

Neptun Olimp SA deține active de aproape 11,4 milioane de lei: restaurantul La Barchetta, Complex Vile Olimp, de 4 stele, clădirea Sediu Administrativ Neptun, o agenție de turism și sediu administrativ pentru personalul de execuție, construcția Fabrica de Gheață și Stația Frig și Pizzeria Complex Internațional.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img