spot_img
24.1 C
București
sâmbătă, mai 25, 2024
AcasămediuUSL TRĂIEȘTE! DOVADA: UN DOCUMENT SEMNAT ÎN 18 FEBRUARIE 2015

USL TRĂIEȘTE! DOVADA: UN DOCUMENT SEMNAT ÎN 18 FEBRUARIE 2015

-

Liderii PNL, PSD şi PC din judeţul Gorj au semnat pe 18 februarie 2015 un document cu antetul USL, pentru excluderea unor consilieri locali din Turceni, scrie ziarul Pandurul din Târgu Jiu. Într-o perioadă în care liberalii se laudă că lucrează pentru schimbarea guvernului PSD, copreşedintele PNL Gorj Dian Popescu certifică sub semnătură şi ştampilă că USL trăieşte! Asta deşi la Turceni noul PNL ar avea majoritate, dacă Dian Popescu nu ar da afară liberali să bage pesedişti! Ion Iordache, impus de Dian Popescu la şefia PNL Turceni, deşi în campania electorală a spus la radio că îl susţine pe Ponta, dă vina pe foştii pedelişti pentru faptul că se aliază el acum cu PSD şi PC, mai scrie Pandurul.
adresa_usl_2015
USL Gorj şi-a reînceput activitatea la Gorj pe 18 februarie 2015, când a emis documentul cu numărul 1 din acest an, semnat şi ştampilat de liderii PSD, PNL şi PC Gorj. Prin document, cei trei lideri anunţă primăria Turceni că a fost retras sprijinul politic pentru doi consilieri liberali şi că următorii susţinuţi sunt Ion Bărăgan de la PSD şi Cerasela Trăistaru de la PNL.
Nu este primul semn de complicitate între liberalii lui Dian Popescu şi PSD la Gorj. Ion Iordache, omul de afaceri care în plină campanie electorală a spus la Radio Infinit că pentru Gorj ar fi bine ca Victor Ponta să fie preşedinte, a fost promovat după alegeri ca preşedinte al PNL Turceni, prin înlăturarea de la şefia filialei a primarului liberal Dumitru Gâlceavă. Şi alţi liberali care au muncit în campanie pentru Iohannis au fost înlăturaţi după alegeri de Dian Popescu, de exemplu la Târgu Jiu, unde preşedintele Octavian Lupulescu a fost înlocuit cu fostul consilier pesedist Marian Popescu, afirmă Pandurul.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img