spot_img
9 C
București
joi, februarie 29, 2024
AcasăhighlightSora premierului Ponta, pe Facebook: Am mers la DNA să recuperez hard-disk-uri...

Sora premierului Ponta, pe Facebook: Am mers la DNA să recuperez hard-disk-uri ale SC Exfin 2000 și cu această ocazie, mi s-a solicitat şi am acceptat să dau o declaraţie de martor

-

Sora premierului Victor Ponta, Alexandra Herţanu, audiată, joi, la DNA Ploieşti în dosarul în care soţul său este arestat preventiv, spune, într-un mesaj pe Facebook, că a mers de bunăvoie la DNA pentru a recupera hard-disk-urile SC Exfin 2000, firmă în care are calitatea de administrator şi asociat, scrie Mediafax.
„Mi-am trăit toată viaţa discret şi fără nicio implicare în viaţa publică. Din păcate, de mai bine de o săptămână, acest lucru nu a mai fost posibil. Respect dreptul presei de a cere informaţii despre subiecte de interes public, dar în acelaşi timp consider că şi publicul are dreptul la informaţii corecte şi complete. În concluzie, pentru a evita speculaţiile, vreau să se ştie că în această dimineaţă m-am prezentat de bunăvoie la sediul DNA Ploiesti pentru a recupera hard-disk-urile aparţinând SC Exfin 2000, în care am calitatea de administrator şi asociat”, scrie Alexandra Herţanu într-un mesaj postat pe Facebook în urmă cu aproape o oră.

În acelaşi mesaj ea precizează că, în acelaşi timp, procurorii i-au solicitat să dea o declaraţie în calitate de martor şi a acceptat acest lucru.

- Advertisement -

„Cu această ocazie, mi s-a solicitat şi am acceptat să dau o declaraţie de martor. Asta a fost tot!”, spune Alexandra Herţanu.

Ea mai menţionează că vrea să facă cunoscut şi faptul că, „în ciuda informaţiilor vehiculate în presă”, ea, mama sa ori SC Exfin 2000 nu au avut niciodată niciun fel de legătură contractuală cu SC Grossman Engineering SRL.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img