spot_img
9.8 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăActualitateUseriștii sunt mândri de șobolanii din Brașov

Useriștii sunt mândri de șobolanii din Brașov

-

PSD condamnă administrația USR pentru înmulțirea rozătoarelor, în timp ce aceștia transmit beneficiile pe care el aduc șobolanii ecosistemului, relatează Bună Ziua Brașov.

„În plin sezon turistic, în plin centrul oraşului, colcăie şobolanii. Faptul că şobolanii se plimbă nestingheriţi pe străzile Braşovului ar trebui să ne îngrijoreze. Nu este vorba de nişte animăluţe inofensive, ci de unele care reprezintă un pericol pentru sănătatea publică. Sper, totuşi, că sub administraţia USR, Braşovul nu va ajunge în situaţia Sectorului 1, administrat tot de USR”, se arată în mesajul postat pe Facebook de consilierul local PSD, Alexandra Crivineanu.

- Advertisement -

Mihai Orleanu, membru USR, preşedinte al Centrului de Ecologie Montană, iniţiator al proiectului Parcului Natural Brassovia, spune insa ca e un lucru pozitiv.

„Rattus norvegicus sau Rattu rattus coabiteaza cu Homo sapiens sapiens. Membrii rattus se simt excelent în păduri, de exemplu în ANPIL Brassovia (Aria Naturală Protejată de Interes Local Brassovia – n.r.), acolo trăiesc ei de fapt. Homo sapiens sapiens, adică tu, Coliban şi cu mine inclusiv le asigurăm lor condiţii extraordinare de viaţă cu stilul nostru de viaţă urbană. Te invit la Paris, la Koln, la Madrid sau la Moieciu de Sus să vezi cum trăiesc Rattus norvegicus. Daca unii homo sapiens sapiens ca tine, care habar nu au de ecologie, aprobă distribuirea de zeci de mii de cyrse pentru şobolani, nu fac nimic altceva decât să distrugă populaţii de păsări, de alte vieţuitoare mici, dar nu rezolvă problema înmulţirii şobolanilor. Aaa, rezolva şi problema risipirii banilor din bugetul local pentru o oarecare firmă care vinde curse de şobolan în toata România”, i-a răspuns Orlean.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img