spot_img
31.9 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăALEGERI 2020Userista care se visează primăriță, gafă după gafă

Userista care se visează primăriță, gafă după gafă

-

Candidata USRPLUS Câmpia Turzii la funcția de primar, Daniela Dolha, ajunsă ”vedetă” în presa națională după ce a confundat localitatea în care dorește să ajungă primar (menționând Turda, în loc de Câmpia Turzii), a recidivat: nu a știut citi un bilanț economic al unei societăți municipale, transmite Turda News.

- Reclama -

CE SUSȚINE TURDA NEWS:

Într-un mesaj transmis pentru RefleqtMedia, Daniela Dolha susține că societatea Compania de Salubritate Câmpia Turzii SA lucrează în pierdere, deși bilanțul economic (care este oficial și public!) indică un profit pentru anul 2019, an pentru care s-a depus ultimul bilanț, confom legii.

”Actuala Companie de Salubritate lucrează în pierdere. Pierderile respective sunt acoperite din taxele si impozitele noastre. Pentru a o aduce la linia de plutire, este nevoie de o reorganizare urgentă. Vom face acest lucru păstrând actualele locuri de muncă. Mai mult, intenționăm ca prin reorganizare să putem îmbunătăți condițiile de muncă ale salariaților şi să asigurăm o creştere a salariului.”, a spus Daniela Dolha, fără să indice ce cheltuieli vor fi reduse, în condițiile în care vor crește cele cu salariile și condițiile de muncă oferite angajaților, concomitent cu păstrarea numărului de angajați, respectiv 72 (număr mediu de angajați, pentru anul 2019).

De asemenea, nu a explicat cum taxele și impozitele plătite de cetățeni, către bugetul local, ajung ulterior în bugetul Companiei de Salubritate. Una dintre soluțiile aplicabile pentru majorarea salariilor angajaților este majorarea tarifelor pentru populație, compania de salubritate având venituri din tarifele de salubritate plătite de cetățeni și din prestarea altor servicii specifice.

Pe de altă parte, Daniela Dolha spune că va păstra numărul de angajați (72), în condițiile în care la Turda, compania de salubritate (privată) funcționează cu 45 de angajați, la o populație dublă în comparație cu Câmpia Turzii și a avut un profit de 241.552 lei în anul 2019.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...