spot_img
21.7 C
București
sâmbătă, septembrie 23, 2023
AcasăBasarabiaUsatîi:"Voronin a ajuns la o înțelegere cu hoții din alianța proeuropeană"

Usatîi:”Voronin a ajuns la o înțelegere cu hoții din alianța proeuropeană”

-

Renato Usatîi a trimis de la Moscova o declaraţie virulentă la adresa liderului Partidului Comuniştilor, Vladimir Voronin pe care îl acuză că este responsabil de fraudarea alegerilor. „Consider că responsabilitatea pentru tot ce s-a întâmplat, pentru tot ce își permite actuala guvernare în interese personale, îi revine în întregime liderului PCRM, Vladimir Voronin, care a renunțat la luptă și a ajuns la o înțelegere cu hoții din alianța proeuropeană și și-a trădat propriul partid, colegii și țara.”, afirmă Usatîi. Liderul Partidului Patria mai afirmă că: „Îi îndemn pe susținătorii mei să nu dispere. Am fost lipsiți în mod josnic de a participa la alegeri, dar nu am pierdut lupta. Avem un avantaj moral în fața bandiților, care astăzi sunt gata să continuie să fure țara în următorii patru ani. Suntem cinstiți, iar de partea noastră este adevărul, care va triumfa împreună cu noi.”

- Reclama -

Usatîi profeţează că:„Poporul nu va tolera hoții și politicienii corupți, care au rămas la putere, iar partidul nostru are toate șansele să câștige anul viitor alegerile locale în majoritatea localităților din țară, dar și să obțină un rezultat bun la alegerile parlamentare anticipate, care sunt inevitabile.”

Partidul Patria nu recunoaşte rezultatele alegerilor de duminică:”Nu recunoaștem rezultatele alegerilor din 30 noiembrie, deoarece s-au desfășurat cu abateri seriose de la normele democratice și încălcări grave ale legislației naționale și internaționale, iar comportamentul Comisiei Electorale Centrale poate fi calificat drept o fărădelege flagrantă.Cerem demisia Comisiei Electorale Centrale și a președintelui acesteia Iurie Ciocan, care este controlat de guvernare și acționează la indicațiile acesteia.”

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img