spot_img
25.5 C
București
miercuri, august 17, 2022
AcasăEconomieAgriculturaUrsul a venit din nou la Cabana Postăvarul: În Fundata, urșii și...

Ursul a venit din nou la Cabana Postăvarul: În Fundata, urșii și lupii atacă gospodăriile

-

Ursul care a încercat să intre sâmbătă noaptea în cabana Postăvarul, deteriorând ușa de la intrare, a revenit din nou luni seara, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Brașov, Ciprian Aldea.

- Reclama -

„Subofițerul din cadrul Postului de Jandarmi Montani Postăvarul a informat Dispeceratul IJJ, luni seara la ora 18,35, că ursul de la Postăvarul a intrat din nou în cabană, fiind fugărit împreună cu doi lucrători de la cabana Postăvarul. În cabană nu era nimeni în momentul venirii ursului”, potrivit sursei citate.

Administratorul cabanei, Rolf Truetsch, cere ca autoritățile competente să ia măsuri concrete cât mai repede, având în vedere că la cabana Postăvarul vor ajunge tot mai mulți turiști odată cu începerea sezonului de schi.

Potrivit IJJ, locuitorii din comuna Fundata au sesizat în ultimele zile că urșii și lupii atacă gospodăriile oamenilor în căutare de hrană.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...