spot_img
14.5 C
București
vineri, februarie 23, 2024
Acasăhighlight#Urs/ Șeful Poliției din Sibiu după ce a demisionat: Am fost amenințat...

#Urs/ Șeful Poliției din Sibiu după ce a demisionat: Am fost amenințat că o să mi se răpească copiii

-

Comisarul Cristian Negru, şeful Poliţiei Municipiului Sibiu, cel care şi-a asumat comanda intervenţiei în cazul ursului care a ajuns în centrul oraşului Sibiu, spune că a primit un număr mare de ameninţări în ultimele 12 ore, mai multe decât a primit în experienţa sa de ofiţer de combatere a criminalităţii organizate. Negru a anunţat, luni seară, în cadrul unei conferinţe de presă, că renunţă la funcţia sa de şef al Poliţiei Municipiului Sibiu şi a adăugat că nu el este cel care le-a cerut poliţiştilor să lovească ursul cu maşina.

„Mă retrag din conducerea Poliţiei Municipiului Sibiu, mă pun la dispoziţia organelor de anchetă. Fac acest lucru din două motive. Unul, pentru a exclude orice dubiu referitor la intervenţia mea în cadrul anchetei penale din poziţia pe care o deţin în prezent, iar al doilea motiv care este foarte important: iau această decizie în contextul ameninţărilor pe care le primesc în ultimele 12 ore, ameninţări la adresa familiei, la adresa soţiei şi la adresa copiilor. Am primit un telefon anonim pe telefonul de serviciu prin care mi se spunea că o să mi se răpească copiii şi că o să fie supuşi la acelaşi tratament cum am supus noi animalul. Fac aproape 18 ani de poliţie din care, cei mai mulţi, la Crimă Organizată. Şi, până acum nu am fost ameninţat cum am fost în ultimele 12 ore”, spune comisarul-şef Cristian Negru.

- Advertisement -

Negru a arătat că a fost singurul care şi-a asumat comanda intervenţiei de la Sibiu.

„Decizia a fost luată în condiţiile în care singura instituţie care a avut reacţie a fost Poliţia Română. Referitor la afirmaţia cu privire la lovirea animalului cu maşina, nu îmi aparţine”, a mai adăugat Cristian Negru.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img