spot_img
28 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăAnalizeUrmează reținerea lui Zdreanță-Portocală?

Urmează reținerea lui Zdreanță-Portocală?

-

Fostul procuror DNA Mircea Negulescu (foto) poate fi retinut si arestat in viitorul apropiat. O asemenea situatie este posibila ca urmare a unei hotarari luate joi, 18 aprilie 2019 de catre Sectia pentru procurori din Consiliul Superior al Magistraturii. Mai precis, procurorii CSM au hotarat inaintarea catre presedintele Klaus Iohannis a propunerii privind eliberarea lui Negulescu din functia de procuror, dupa ce acesta a fost sanctionat disciplinar cu excluderea din magistratura, anunță Monitorul Justiției.

- Reclama -

Decizia de eliberare din functia de procuror a lui Mircea Negulescu poate avea efecte grave asupra acestuia. Asta intrucat nu va mai exista niciun impediment in cazul in care Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie (SIIJ) ar decide retinerea sa si apoi prezentarea in instanta cu propunere de arestare preventiva. Caci, asa cum se stie Negulescu a facut obiectul unei cereri de arestare preventiva, insa demersul SIIJ a fost blocat de procurorii din CSM care s-au opus unei asemenea masuri, acordandu-i practic imunitate.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...