Madame X, noul album al Madonnei influențat de Lisabona

0
11

Cântăreaţa Madonna a dezvăluit miercuri seară numele colaboratorilor şi titlurile pieselor incluse pe următorul ei album de studio, „Madame X”, dar şi data de lansare a acestui material discografic, informează variety.com.

Artista americană a publicat în ultima perioadă multe mesaje pe reţelele de socializare în care a explicat conceptul noului ei album, „Madame X”, însă până la „Medellin”, primul single extras de pe acest disc, ce a fost lansat oficial miercuri, foarte puţine detalii erau cunoscute despre albumul în sine. Pentru piesa „Medellin”, Madonna a colaborat cu Maluma şi producătorii Mirwais şi Mike Dean.

Noul material discografic al vedetei americane, primul de după „Rebel Heart” din 2015, va fi lansat pe 14 iunie. Videoclipul single-ului „Medellin” va avea premiera mondială în cadrul unei emisiuni speciale a postului MTV, intitulată „MTV Presents Madonna Live & Exclusive: ‘Medellin’ Video World Premiere”, ce va fi difuzată pe 24 aprilie.

Potrivit anunţului de miercuri, noul album „este influenţat din punct de vedere creativ de perioada în care Madonna a trăit în Portugalia, la Lisabona, în ultimii ani” şi reprezintă „o colecţie de 15 cântece noi care celebrează îndelungata idilă pe care Madonna a avut-o pe parcursul întregii sale cariere cu muzica şi cultura latino, dar şi cu alţi factori globali de influenţă”.