spot_img
18.2 C
București
marți, mai 24, 2022
AcasăhighlightUNPR întoarce armele: Primul vizat Tăriceanu, vot în 2 tururi la locale

UNPR întoarce armele: Primul vizat Tăriceanu, vot în 2 tururi la locale

-

În săptămâna ce urmează UNPR își va redefini “calea ”, își va reconsidera colaborarea preelectorală și postelectorală cu partidele politice angajate în alegerile locale. Fiind un partid mic, dar cu putere parlamentară semnificativă ne vom reconsidera poziția față de alegerea primarilor în două tururi, față de asigurarea majorității în Parlament la votarea principalelor proiecte legislative așteptate de români, de menținerea sau retragerea sprijinului politic pentru președintele Senatului, post deținut fără nicio legitimitate parlamentară, de ALDE, a anunțat într-o conferință de presă la Timișoara deputatul Ion Răducanu, unul din liderii importanți ai UNPR.

“Sistemul politic actual a dorit ca Gabriel Oprea să părăsească alianța de centru-stânga și să-l lase pe Victor Ponta să-și rezolve singur problemele sale și ale PSD-ului. A refuzat și iată unde a ajuns!”, a mai spus Răducanu.

Aliaţii ’’ însă, ne-au trădat! S-au jucat cu noi sau au jucat la ‘’cacealma’’! Așa a făcut și PDL și PNL și acum, PSD. Analizând perioada care a trecut de la semnarea protocolului de colaborare cu PSD, am ajuns la concluzia că relația dintre partidele noastre a devenit mai încordată, mai neprincipială, mai incorectă, mai falsă, a mai afirmat deputatul UNPR.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...