spot_img
26.9 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăExterneMerkel: Migranții musulmani să fie integrați în Germania prin sport

Merkel: Migranții musulmani să fie integrați în Germania prin sport

-

Refugiații s-ar putea integra mai bine în societatea germană prin implicarea în sporturi de echipă, precum fotbalul și handbalul, a declarat sâmbătă cancelarul german Angela Merkel, în mesajul său săptămânal, transmite DPA conform Agerpres.

- Reclama -

„Ar trebui să profităm de disponibilitatea antrenorilor și a instructorilor de a le oferi o șansă acestor oameni care au venit la noi ca refugiați. Sporturile de echipă se deosebesc tocmai prin faptul că trebuie să faci front comun. Poate că (refugiații) încă nu au o bună cunoaștere a limbii, dar au o bună cunoaștere a regulilor comune”, a spus Merkel. Echipele acționează în vederea atingerii unui obiectiv comun, care întărește și sporește încrederea în propriile forțe, condiții preliminarii pentru integrarea într-o societate nouă, a mai adăugat Merkel.

Pe de altă parte, într-un interviu publicat sâmbătă de Bild am Sonntag, citat de Reuters, cancelarul german a spus că autoritățile de la Atena trebuie să-și îndeplinească rapid promisiunea de a oferi cazare pentru 50.000 de refugiați, iar Uniunea Europeană ar trebui să-i ajute pe greci în acest demers.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...