spot_img
4.7 C
București
marți, decembrie 6, 2022
AcasăAnalizeUngurii de la OTP vor cumpăra o mare bancă uzbecă

Ungurii de la OTP vor cumpăra o mare bancă uzbecă

-

OTP va anunţa probabil în curând achiziţia unei mari bănci uzbece – a declarat prim-ministrul Viktor Orbán într-o înregistrare video postată joi pe pagina sa de socializare.

- Reclama -

Premierul a declarat pe marginea summit-ului anual al liderilor statelor turcice, care se desfăşoară la Samarkand, în Uzbekistan, că sunt multe teme de discutat: războiul, sancţiunile, criza economică globală, instabilitate generală în Uzbekistan şi în Europa – a adăugat el. 

Viktor Orbán a relatat delegaţia ungară a sosit la eveniment cu o echipă de oameni de afaceri formată din 60 de persoane, pentru a purta discuţii bilaterale privind oportunităţile de afaceri cu preşedintele uzbec şi guvernul său. Discuţiile au avansat atât de mult, încât OTP ar putea anunţa în curând achiziţia unei bănci uzbece importante şi se aşteaptă alte anunţuri în domeniul industriei farmaceutice, despre lansarea investiţiei unei baze de producţie care urmează să fie înfiinţată în această ţară. 

De asemenea, sunt de aşteptat acorduri în domeniul gospodăririi apei, al industriei alimentare, precum şi al energiei nucleare – a adăugat premierul.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img