spot_img
26.2 C
București
luni, septembrie 26, 2022
AcasăAnalizeUngaria mută cu zboruri în "Bazinul Carpatic": Cluj, Târgu Mureș, Budapesta și...

Ungaria mută cu zboruri în „Bazinul Carpatic”: Cluj, Târgu Mureș, Budapesta și Debrecen

-

Asigurarea zborurilor între oraşele din Bazinul Carpatic este o prioritate pentru Guvernul ungar, a declarat luni Magyar Levente, adjunctul ministrului de Externe al Ungariei, la evenimentul de lansare a zborurilor care conectează Budapesta, Debrecen, Cluj şi Târgu Mureş de către compania aeriană regională Aeroexpress, transmite MTI.

- Reclama -

Magyar Levente a menţionat faptul că, la începutul acestui an, Guvernul maghiar a achiziţionat o participaţie majoritară la compania care deţine aeroportul din Debrecen cu obiectivul de a „avea o capacitate aeroportuară modernă semnificativă în regiune”. Guvernul ungar este angajat pentru dezvoltarea transportului aerian, o iniţiativă care este sprijinită şi de Uniunea Europeană, a adăugat Magyar Levente.

Noile zboruri între Budapesta, Debrecen, Cluj şi Târgu Mureş vor fi operate de compania aeriană regională Aeroexpress de trei ori pe săptămână în lunile septembrie şi octombrie. 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...