spot_img
16.5 C
București
vineri, septembrie 30, 2022
AcasăAnalizeRușii îi prezintă vii la televiziune pe cei pe care ucrainienii susțineau...

Rușii îi prezintă vii la televiziune pe cei pe care ucrainienii susțineau că i-au ucis în august

-

Uciderea raportată a șefului adjunct al administrației civile și militare din districtul Novaya Kakhovka, Vitaly Gura, a fost o operațiune a serviciului federal de securitate rus FSB. Bărbatul este în viață și luni a apărut pe primul canal de televiziune al Rusiei.

- Reclama -

„Presă ucraineană a spus că sunt deja mort, că am fost ucis. La începutul lunii august, mi s-a spus că este în curs de pregătire un atentat asupra vieții mele”, a spus Gura.

Potrivit știrilor, uciderea raportată a șefului adjunct al poliției din Novaya Kakhovka, Serghei Tomko, care a fost raportată de televiziunea ucraineană, a fost, de asemenea, o operațiune a serviciilor speciale ruse. Potrivit televiziunii ruse, în acest fel serviciile de securitate ruse i-au identificat și reținut pe cei care ordonaseră sabotajul și agenții acestora.

Pe 6 august, șeful adjunct al administrației militaro-civilă a Regiunii Herson, Ekaterina Gubareva, a declarat că Gura a murit după o tentativă de asasinat, comisă la ordinele serviciului de securitate ucrainean SBU.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...