spot_img
16.4 C
București
luni, octombrie 2, 2023
AcasăEconomieUngaria efectuează controale la toate camioanele care ies din România: Cozi kilometrice...

Ungaria efectuează controale la toate camioanele care ies din România: Cozi kilometrice la Nădlac 1 și 2

-

Timpul de aşteptare pentru şoferii de camioane care ies din ţară, luni, prin Punctele de Trecere a Frontierei Nădlac I şi II, din judeţul Arad, este cuprins între 300 şi 500 de minute, în urma unor controale efectuate în Ungaria, transmite corespondentul MEDIAFAX.

- Reclama -

“Timpii de aşteptare au crescut, în primul rând, ca urmare a faptului că pe weekend există restricţii la automarfare pe partea maghiară, şi atunci de multe ori se prezintă foarte multe automarfare deodată la control, iar în al doilea rând, partea maghiară efectuează controale la toate marfarele care ies din România”, a afirmat Mihaela Leş.

O coloană de aproximativ zece kilometri de camioane s-a format, luni, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, din judeţul Arad, la ieşirea din ţară, astfel că şoferii aşteaptă şi 500 de minute pentru a li se verifica documentele. De asemenea, şi la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I timpul de aşteptare pentru şoferii de camioane este de peste 300 de minute.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Mihaela Leş, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că au crescut timpii de aşteptare la cele două puncte de trecere a frontierei pentru că autorităţile maghiare efectuează controale la toate camioanele care ies din România.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img