spot_img
36.1 C
București
sâmbătă, iulie 2, 2022
AcasăAnalizeUnde își mută superiarhturile miliardarii ruși

Unde își mută superiarhturile miliardarii ruși

-

Cel puţin cinci superiahturi deţinute de miliardari ruşi au fost ancorate sau observate în largul oceanului, miercuri, în Insulele Maldive, o ţară insulară din Oceanul Indian, care nu a semnat un tratat de extrădare cu Statele Unite, potrivit serviciilor de localizare a navelor, relatează Reuters conform news.ro.

- Reclama -

Navele au sosit în apele Insulelor Maldive după ce Occidentul a impus sancţiuni drastice Rusiei pentru invazia din Ucraina.

Superiahtul Clio(foto), deţinut de Oleg Deripaska, fondatorul companiei producătoare de aluminiu Rusal, care a fost sancţionat de Statele Unite în 2018, a ajuns, miercuri, lângă capitala Male, potrivit serviciilor de localizare a transportului maritim, MarineTraffic.

Titanul, deţinut de Alexander Abramov, co-fondator al companiei producătoare de oţel Evraz, a sosit pe 28 februarie.

Alte trei iahturi deţinute de miliardari ruşi au fost văzute, miercuri, în apele Insulelor Maldive, potrivit MarineTraffic.

Printre acestea se numără Nirvana, care are o lungime de 88 de metri şi este deţinută de cel mai bogat om al Rusiei, Vladimir Potanin. Cele mai multe nave au fost văzute ultima dată ancorate în porturile din Orientul Mijlociu, la începutul anului.

Un purtător de cuvânt al guvernului din Maldive a refuzat să ofere declaraţii în acest sens.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...