spot_img
23.3 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăAnalizeȘeful CJ Mehedinți anunță o campanie de strângere de ajutoare pentru refugiații...

Șeful CJ Mehedinți anunță o campanie de strângere de ajutoare pentru refugiații ucrainieni

-

În această perioadă dificilă pentru populația din țara vecină, în care cetățenii fug din calea războiului sau rămân să lupte pentru statul lor, cu toții trebuie să simtă sprijinul nostru, atât moral, cât și material. Refugiații din Ucraina trebuie să simtă sunt puși la adăpost în țara noastră și să fie tratați bine, sigur, în măsura în care situația permite acest lucru!Astăzi, am participat la ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență în care s-a votat proiectul privind organizarea, în județul Mehedinți, a acțiunii de strângere de alimente neperisabile, articole de îmbrăcăminte pentru adulți și copii, produse sanitare și îngrijire personală, paturi pliante, saltele, lenjerii, pături, perne, saci de dormit, prosoape, etc, a anunțat pe Facebook președintele CJ Mehedinți, Aladin Georgescu.

- Reclama -

În Drobeta Turnu Severin au fost deschide punctele în care se vor strânge ajutoarele donate de populația județului Mehedinți, atât persoane fizice, cât și agenți economici, astfel:- Sediul Severin Shopping Center, Bld. Mihai Viteazul, nr. 78, Drobeta Turnu Severin;- Sediul 2 ISU Mehedinți, strada I.C. Brătianu, nr. 2, Drobeta Turnu Severin.În măsura în care va fi nevoie, se va operaționaliza un nou centru de colectare la sediul Studium Green SRL Cluj Napoca, zona Cora Drobeta, str. Constructorilor, nr. 1, Drobeta Turnu Severin.Consiliul Județean Mehedinți se va alătura acestei campanii și căutăm să avem o contribuție proprie, dar este nevoie și de sprijinul agenților economici și al populației, în măsura în care își permit și vor să facă acest lucru!Fac apel și la domnii primari ai unităților administrativ teritoriale din Mehedinți, ca și președinți ai comitetelor locale pentru situații de urgență, să inițieze, să coordoneze și să sprijine donațiile din partea mehedințenilor!Am încredere că ne vom mobiliza în această campanie, ajutoarele urmând să fie trimise într-un cadru organizat, fie în județele de la graniță care găzduiesc deja refugiați, fie în Ucraina, pentru a-i sprijini pe cei rămași în țară!, mai spune Georgescu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...