spot_img
31.7 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăEconomieUna din marile companii de pe piaţa românească acuză PSD: OPRESC CREŞTEREA

Una din marile companii de pe piaţa românească acuză PSD: OPRESC CREŞTEREA

-

FAN Courier, cel mai mare jucător de pe piaţa de curierat rapid, estimează pentru anul viitor o creştere a cifrei de afaceri de ma­ximum 15% com­pa­rativ cu anul acesta şi se în­dreaptă astfel spre un bu­si­ness de 600 milioane de lei (135 mil. euro). Compania prognozează astfel un ritm de creştere mai mic faţă de cel de anul acesta, când FAN Courier se aşteaptă să aibă un plus de 29% la afaceri, scrie Ziarul Financiar.

- Reclama -

„Cred că creşterea cifrei de afaceri va fi anul viitor de 12-13% şi în mod optimist de 15%, nu va mai fi aceeaşi creştere ca în acest an. Este clar că anul 2016, care a venit cu măsuri precum re­ducerea TVA la 20% şi creşteri de sa­larii, a dat combustibil consumului. Dar de la anul cred că lucrurile se vor schimba. Vedem deja că primele decizii ale guvernului nenumit arată o amânare a reducerilor de taxe“, a declarat Adrian Mihai, unul dintre fondatorii FAN Courier, compania care va ajunge în acest an la afaceri de peste 515 mi­lioane de lei (116 milioane de euro), conform calculelor ZF.

Şeful PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că i-a cerut premierului în exerciţiu să amâne reducerile de taxe şi TVA preconizate.

Businessul FAN Courier a fost susţinut de investiţiile de 18 milioane de euro făcute în acest an de companie într-un hub nou la Braşov, în modernizarea celorlalte hub-uri şi a flotei auto, în personal şi infrastructură tehno­logică. Flota FAN Courier este for­mată din peste 3.200 de auto­vehi­cule.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...