VIDEO CU ASASINATUL/ Un român omorât în noaptea de Anul Nou la o petrecere exclusivistă la Londra: Era canator și își făcea masterul în UK

0

Un agent de pază care ar avea cetăţenie română a fost înjunghiat mortal în timp ce încerca să oprească nişte indivizi turbulenţi să pătrundă la o petrecere exclusivistă de Revelion în cartierul Mayfair din Londra, el numărându-se printre primele victime ale unor agresiuni în 2019 în capitala britanică, scrie Evening Standard citat de Agerpres.

Presa britanică îl consideră un erou.

Victima, identificată în relatare drept Tudor Simionov, a decedat pe loc, marţi, în jurul orei 05:30, după ce poliţia fusese chemată să intervină pentru un incident în Park Lane 80.

Tudor și colegii săi au fost atacați de un grup de bărbați care încercau să intre la o petrecere la Fountain House, o casă de 12,5 milioane de lire sterline din West End din Londra.

Simionov avea 33 de ani şi plecase în Anglia de două luni, pentru a-şi continua studiile masterale, el fiind absolvet al facultăţii de Marketing la ASE Bucuresti

Potrivit CS Dinamo, el a fost medaliat cu bronz la Europenele MASTER (veterani) din 2017 pentru Dinamo.

Românul care şi-a pierdut viaţa într-un tragic incident din Londra, petrecut în noaptea de Revelion, în jurul orei ocale 5:30 (7:30 în România), încercând să oprească un grup de indivizi care au vrut să intre fără invitaţii la o petrecere exclusivistă, era canotor. Mai exact, a fost primul sportiv român legitimat la Master, medaliat chiar în 2018, la Campionatul European rezervat sportivilor „veterani”. Ce s-a întâmplat de fapt? Tudor a fost înjunghiat în piept de nişte indivizi fără inimă, chiar la intrarea clădirii Mayfair din Londra, unde avea loc o petrecere privată. S-a luptat, potrivit înregistrărilor cu telefonul oferite de martori Poliţiei, cu nouă agresori înainte de a fi ucis, scrie Pro Sport.

Prietena acestuia Mădălina Anghel a relatat miercuri pentru Evening Standard că ei se mutaseră la Londra „pentru o viaţă mai bună” şi intenţionau să se căsătorească.

„În momentul de faţă nu mă pot gândi la el la timpul trecut. Era viitorul meu soţ şi am venit la Londra din România pentru o viaţă mai bună. Nu pot explica în cuvinte câtă durere simt”. „Era un om cu adevărat bun. Vorbeam cu bucurie şi entuziasm că vom avea copii împreună”, a spus ea cu emoţie.