spot_img
18.4 C
București
joi, iulie 7, 2022
AcasăAnalizeUn republican american anunță că delegația Chinei a protestat la Davos împotriva...

Un republican american anunță că delegația Chinei a protestat la Davos împotriva lui Zelenski

-

La Forumul Economic Mondial de la Davos, delegația Chinei nu s-a alăturat corului de aplauze care a răsunat la adresa lui Volodimir Zelenski, după discursul acestuia, a anunțat republicanul Michael McCaul, membru al Camerei Reprezentanților din Congresul Statelor Unite, relatează agenția RIA Novosti.

În direct la postul de televiziune CNN, el a prezentat o fotografie în care pot fi văzuți reprezentanții Chinei stând pe scaune în mijlocul unor persoane care aplaudă.

- Reclama -

Congresmanul american McCaul a declarat că, după discursul lui Zelenski de la Davos, delegația chineză nu s-a alăturat ovațiilor și a continuat să rămână pe scaune, în condițiile în care mulți alții s-au ridicat aplaudând, după care a păsăsit sala.

Potrivit spuselor sale, reprezentanții Chinei care au plecat după ce el a făcut fotografia au trimis ”un semnal clar” – ”ei nu susțin Ucraina, ei nu îl susțin pe Zelenski”.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...