spot_img
0.7 C
București
miercuri, ianuarie 19, 2022
AcasăMureșUn primar PNL a semnat inițiativa AUR de demitere a lui Iohannis

Un primar PNL a semnat inițiativa AUR de demitere a lui Iohannis

-

Surpriză pe scena politică din Alba, marți seară, când unul dintre cei mai vechi primari liberali din județ a semnat pentru demiterea președintelului Klaus Iohannis, o inițiativă a formațiunii AUR. Este vorba despre Silviu Ponoran, primarul din Zlatna și membru de bază al PNL Alba. George Simion, președintele AUR a fost prezent în mai multe orașe din Alba (Sebeș, Alba Iulia, Zlatna și Ocna Mureș) unde i-a îndemnat pe cetățeni să semneze un demers inițiat de partid pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis, transmite Alba 24.

Contactat de reporterii alba24.ro, primarul Silviu Ponoran, a confirmat că a semnat listele AUR pentru demiterea președintelui Iohannis, marți seara, la Zlatna. Întrebat de reporterul alba24.ro de ce a semnat în condițiile în care este un membru vechi al PNL Alba, acesta a declarat că ”încă” este membru, dar este un ”liberal mai ciudat”.

- Advertisment -

Must Read

Provincia canadiană Quebec va introduce o taxă pentru nevaccinați

0
Provincia canadiană Quebec, puternic afectată de valul Omicron, va introduce în săptămânile următoare o nouă taxă, pe care a denumit-o "contribuţie la sănătate" şi...