spot_img
13.7 C
București
duminică, mai 26, 2024
AcasăAnalizeUn primar cu care se lăuda PNL Caraș Severin trece la PSD

Un primar cu care se lăuda PNL Caraș Severin trece la PSD

-

În ultimele săptămâni tot mai mulți liberali, (unii cu vechime și cu un cuvânt greu în organizația județeană), au făcut pasul către social democrați. Ultimul (și se pare că nu e cel din urmă) este primarul comunei Măureni Brian Filimon care, cel mai probabil va face sâmbătă pasul către PSD, scrie Reper 24.

Într-o postare pe rețeaua de socializare acesta a afirmat:„Da,după o îndelungată prietenie bazată pe respect și susținere reciprocă, a venit un moment important din nou, pentru comunitatea noastră! Sâmbătă, la ora 11:45, primim vizita domnului ministru al transporturilor, Sorin Grindeanu la Măureni, pentru a ne oferi susținerea lui și a întregii echipe PSD Caraș-Severin în frunte cu Silviu Hurduzeu! Haideți să îl întâmpinăm cu drag și să ne mândrim de faptul că un cărășean de-al nostru reprezintă la București intreaga zonă a Banatului!Vă șteptăm în număr cât mai mare la Căminul Cultural Măureni! Doamne ajută! Zi binecuvântată tuturor! Și să știți ca a ajuns comunitatea noastră să conteze la nivel național!“ a mai spus edilul din Măureni Brian Filimon.

- Advertisement -

In ultimul timp mai mulți primari PNL au trecut la PSD in Caras Severin, iar Brian Filimon era unul din primarii cu care PNL se lăuda.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img