spot_img
32.8 C
București
miercuri, august 17, 2022
AcasăEconomieUn parlamentar a bătut un angajat AIR INDIA pentru aroganţa” de a-i...

Un parlamentar a bătut un angajat AIR INDIA pentru aroganţa” de a-i nu da un loc la business: „L-am lovit de 25 de ori cu sandaua mea”

-

Poliţia indiană a declanşat o investigaţie după ce un parlamentar indian a recunoscut că a bătut cu un papuc un angajat al companiei aeriene Air India, transmite BBC.

- Reclama -

Parlamentarul Ravindra Gaikwad a declarat că „l-am lovit de 25 de ori cu sandaua mea” pentru „aroganţă” după ce nu a reuşit să obţină un loc la clasa business în timpul unui zbor Air India.

Compania Air India, care a depus o plângere la poliţie, a anunţat că domnului Gaikwad i-a fost impusă interdicţia la toate zborurile operate de Federatia Companiilor Aeriene Indiene (FIA). Parlamentarul, care continuă să refuze să ceară scuze bărbatului lovit în vârstă de 60 de ani, a declarat reporterilor: „Nu sunt un parlamentar BJP (formaţiunea politică a premierului Narendra Modi, n.tr.) Eu sunt un parlamentar al Shiv Sena şi nu voi tolera nici o insultă. Lăsaţi-l pe angajat să se plângă, dar eu mă voi plânge preşedintelui Congresului şi altor autorităţi”.

„Atunci când i-am spus că nu este posibil să primească ce vrea”, a declarat angajatul lovit, „el a devenit abuziv şi a început să utilizeze un limbaj obscen. Dumnezeu să apere ţara noastră dacă acestea sunt cultura şi comportamentul unui parlamentar”.

Într-un comunicat remis publicităţii, FIA a precizat: „Noi credem că un atac asupra oricărui angajat de-al nostru este un atac asupra noastră tuturor şi asupra cetăţenilor obişnuiţi ai ţării noastre care respectă legea şi care muncesc din greu pentru a-şi câştiga existenţa”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...