spot_img
19.2 C
București
sâmbătă, iunie 3, 2023
AcasăMehedințiUN NOU PROIECT AL DGASPC MEHEDINȚI A PRIMIT FINANȚARE ÎN CADRUL PNRR

UN NOU PROIECT AL DGASPC MEHEDINȚI A PRIMIT FINANȚARE ÎN CADRUL PNRR

-

Centrul de Recuperare Neuro-motorie din cadrul Complexului de Servicii Sociale Strehaia va fi complet reabilitat, după ce proiectul depus în cadrul PNRR a primit finanțare.

- Reclama -

Valoarea proiectului este de 225.233 euro și presupune reabilitarea în totalitate a centrului, precum și dotarea cu echipamente medicale de ultima generație.

Acesta este cel de-al patrulea obiectiv de investiții din cadrul DGASPC, aprobat pentru finanțare cu fonduri europene prin PNRR, pentru celelalte trei proiecte fiind deja semnate contractele și demarate procedurile pentru implementare.

“Îl felicit pe directorul executiv al DGASPC Mehedinți, Adrian Bidilici și echipa care a elaborat proiectele care au fost aprobate! Au tot sprijinul Consiliului Județean Mehedinți și al meu pentru implementare.

PNRR a oferit o oportunitate pentru modernizarea sistemului de asistență socială din Mehedinți și mă bucur că am profitat de ea! Copiii și toți beneficiarii serviciilor DGASPC merită condiții bune în mediile în care trăiesc și le vor avea după implementarea acestor proiecte.”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Centrul de Recuperare Neuro-motorie din cadrul Complexului de Servicii Sociale Strehaia va fi finanțat în cadrul Componentei 13 – Reforme sociale, Investiția I.2 – Reabilitarea, renovarea și dezvoltarea infrastructurii sociale pentru persoanele cu dizabilități, ținta 395 – Servicii comunitare modernizate pentru persoanele cu dizabilități.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img