spot_img
13.7 C
București
duminică, mai 26, 2024
AcasăAnalizeUn militar de la un centru de recrutare din regiunea Cernăuți a...

Un militar de la un centru de recrutare din regiunea Cernăuți a deschis focul după ce sătenii s-au revoltat

-

Recent, în regiunea Cernăuți s-a iscat un conflict între un angajat al centrului teritorial de recrutare și un grup de săteni. Incidentul a fost filmat de niște martori oculari și a devenit subiect de discuție publică, transmite BucPress din Cernăuți.

Potrivit informațiilor furnizate de Centrul Teritorial de Recrutare și Sprijin Social Cernăuți, un militar a fost atacat în satul Cernoguzi în timp ce efectua o misiune de notificare a bărbaților de vârsta recrutării. Conform declarațiilor centrului, mașina angajatului a fost blocată de un grup de civili, care au generat un conflict.

- Advertisement -

Aceștia s-au arătat indignați de prezența militarului în localitate întrebându-l „ce cauți aici?”. În filmuleț se poate observa cum angajatul centrului repetă constant „chemați poliția”, având în mână un pistol pe care nu îl folosește. Localnicii i-au cer să ascundă pistolul „pentru că sunt copii în preajmă”. Situația brusc escaladează. Militarul este trântit la pământ. Se aud împușcături.

După incident, angajatul centrului s-a ridicat rapid, a încercat să își recupereze lucrurile și a intrat în mașină, în timp ce era înjurat de către bărbații prezenți la fața locului.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img