spot_img
35.1 C
București
duminică, iulie 14, 2024
AcasăPoliticaUn liberal a trecut la STRICT SECRET documentele de studii şi domiciliul...

Un liberal a trecut la STRICT SECRET documentele de studii şi domiciliul lui Fritz

-

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, precum şi toţi şefii din Primărie nu mai sunt obligaţi să îşi publice documentele de studii şi domiciliul, după ce Consiliul Local a revocat cele două hotărâri în şedinţa de plen de marţi seară. Votul decisiv a fost dat de consilierul local al PNL Raul Ambruş.

- Reclama -

Aleşii USR PLUS au reuşit să adune încă un vot de la PNL pentru că hotărârile întoarse de prefect să fie revocate. Este vorba despre cele două hotărâri ale Consiliului Local Timişoara care prevăd ca cei din conducerea Primăriei, dar şi consilierii locali să îşi publice diplomele de studii şi domiciliul. Votul liberalului Raul Ambruş a fost cel care a decis soarta celor două proiecte.

- Advertisement -

Consilierul Local al PNL, Raul Ambruş a votat diferit de colegii săi liberali, după ce în această vară a fost implicat direct într-un scandal atunci când a candidat pentru funcţia de preşedinte al PNL Timişoara. În urma scandalului în care a organizat conferinţa de alegeri doar cu susţinătorii săi, conducerea PNL Timiş a propus excluderea acestuia din partid şi a organizat noi alegeri în cadrul cărora contracandidatul lui Ambruş de la prima rundă, Cosmin Tabără, a fost ales Lider al PNL Timişoara.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img