spot_img
15.9 C
București
joi, iunie 8, 2023
AcasăDezvaluiriUn grup de hackeri susține că a pus mâna pe documente explozive...

Un grup de hackeri susține că a pus mâna pe documente explozive despre 11 septembrie

-

Grupul de hackeri Dark Overlord a amenințat că va publica mii de documente „secrete” furate de la firme de asigurare și agenții guvernamentale care pretind că dezvăluie adevărul despre 11 septembrie – cu excepția cazului în care nu sunt plătiți.

- Reclama -

The Dark Overlord, cunoscut pentru hack-urile lor pe Netflix, clinici de chirurgie plastică și alte ținte sensibile, a postat un link către o arhivă criptată de 10GB a documentelor legate de 9/11, promițând să le publice dacă cererile lor nu vor fi îndeplinite, se arată într-o postae pe Pastebin 

. Grupul susține că documentele spun povestea a ceea ce s-a întâmplat într-adevăr într-una dintre cele mai notorii date din istoria recentă: ” Vom furniza multe răspunsuri despre 9.11 conspirații prin intermediul celor 18.000 de documente secrete scurgeri „. Au publicat deocamdată un ” teaser ” constând în scrisori, e-mailuri și diverse documente care menționează firme de avocatură, Administrația Securității Transporturilor și Administrația Federală a Aviației, cu promisiunea că dețin și altele, inclusiv de la CIA și FBI.

Aceștia susțin că au hackat documente nu numai asigurători globali majori precum Lloyds of London și Hiscox, dar și Silverstein Properties, care deținea complexul World Trade Center și diverse agenții guvernamentale. Materialul, despre care se presupune că include documente guvernamentale confidențiale care urmau să fie distruse, dar care erau păstrate de firme juridice, ar arăta ” adevărul despre unul dintre cele mai recunoscute incidente din istoria recentă și unul care este învăluit în mister cu puțină transparență și nu multe răspunsuri „.

Unele dintre documente au fost încarcate într-un hack din aprilie al unei firme de avocatură asociate cu Hiscox, pe care firma o recunoaște că ar fi putut expune 1500 de polițiști americani. Dark Overlord susține că, în timp ce răscumpărarea lor a fost plătită în legătură cu hackul anterior, victima a încălcat ” acordul ” prin cooperarea cu autoritățile de aplicare a legii.

Grupul a apărut în 2016 cu hack-uri pe centre medicale, publicând date sensibile pentru a forța victimele să plătească.  De asemenea ei au atacat Netflix.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img