spot_img
33.2 C
București
duminică, august 7, 2022
AcasămediuUn german intreținea relații sexuale cu copii săraci din Oravița sub pretextul...

Un german intreținea relații sexuale cu copii săraci din Oravița sub pretextul unor excursii umanitare de Paști

-

Un cetățean german care vine de mai mulți ani în Oravița, județul Caraș Severin, și obișnuiește să ducă în excursii copii săraci din oraș a fost dus sâmbătă la sediul Poliției Oravița sub acuzația de pedeofilie, scrie Express de Banat.

- Reclama -

Individul suspectat de pedofilie ar fi fost supravegheat sâmbătă de polițiștii de la Deva, oraș în care plecase în excursie cu câțiva minori din Oravița. Totul, ca urmare a sesizării colegilor de la Oravița, care îl supravegheau pe bărbat de aproximativ un an.

Mai întâi au stat de vorbă cu oamenii legii minorii, asistați de un asistent social. Părinții lor au fost și ei chemați la Poliție, urmând să povestească în ce împrejurări l-au cunoscut pe cetățeanul german și mai ales cum și-au lăsat copii cu acesta. Unii dintre aceștia au povestit pentru Express de Banat că neamțul vine de trei ani în Oravița, periodic, și că i-a ajutat financiar, iar pe copiii lor obișnuia să-i ducă în excursii prin țară. Niciunul dintre copii nu are mai mult de 12 ani. Hainele lor sugerau că provin din familii sărace. Întrebat fiind de reporterul Express de Banat despre motivele pentru care se află la Poliție și dacă a abuzat în vreun fel de minorii pe care i-a avut în mașină, cetățeanul german a refuzat să dea vreo explicație.

Din primele informații, unul dintre cei patru copii ar fi recunoscut că a întreținut relații sexuale cu suspectul.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...