spot_img
32.8 C
București
miercuri, august 17, 2022
AcasăAnalizeUn general, consilier al ministrului rus de interne, a fost arestat

Un general, consilier al ministrului rus de interne, a fost arestat

-

Un tribunal din Moscova a dispus miercuri arestarea generalului Serghei Umnov, consilier al ministrului rus de interne, într-un caz de abuz în serviciu, potrivit unui reporter TASS din sala de judecată.

- Reclama -

„Această instanță admite moțiunea de anchetă de arestare a lui Umnov până pe 5 septembrie, ca restricție preliminară”, a spus judecătorul.

Umnov a condus filiala din Sankt Petersburg a Ministerului de Interne între 2012 și 2019, când președintele Vladimir Putin l-a numit asistent al ministrului de Interne pe Vladimir Kolokoltsev.

Generalul-locotenent Serghei Umnov și doi colegi superiori — generalul-maior Alexei Semyonov, șeful poliției rutiere din Sankt Petersburg, și general-maior Ivan Abakumov — sunt acuzați de deturnare de bani din Fondul de asistență pentru Departamentul principal de Interne din Sankt Petersburg și regiunea Leningrad, între 2016 și 2020.

Procesul va fi închis presei la solicitarea anchetei care a citat siguranța martorilor drept unul dintre motive.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...